RENOVERING & NYBYGGNATION

RENOVERING & NYBYGGNATION

byggmark RENOVERING & NYBYGGNATION

Är det dags att renovera? Vill du ha hjälp inom nybyggnation? Då har du kommit till helt rätt ställe! Bygg&Markservice i Sverige AB ett professionellt bygg- och renoveringsföretag som hjälper dig gärna med allt inom renovering och nybyggnation i Stockholm med omnejd.

När du vänder dig till oss för målning, snickeri, plattläggning och liknande tjänster, utför vi arbetet på ett noggrant, tidseffektivt och kvalitetsmässigt sätt. Renovering utförs alltid av en yrkesman med den kunskap som krävs för att göra ett korrekt och snyggt arbete. Vi står naturligtvis för alla redskap och utrustning och hjälper dig att välja bästa material.

Vi tar det totala ansvaret för hela din renovering och står för kvalitet och yrkesskicklighet. Våra kunniga medarbetare har rätt utbildning och mångårig erfarenhet i branschen. Vi är ansvariga och väldigt flexibla. Tillsammans med dig hittar vi unika lösningar som passar just ditt projekt.

Samarbetar du med oss kan du vara säker på att få optimala resultat anpassade efter dina individuella önskemål. Vi erbjuder dig professionella bygg- och renoveringstjänster av maximal kvalitet till förmånliga priser. Alla privatpersoner har dessutom rätt till att använda ROT-avdraget vid renoveringen för att betala mindre för våra tjänster.

Vid frågor och önskan om mer information är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Tveka inte att ringa oss när du behöver en pålitlig och seriös partner!

VÅRA TJÄNSTER