BADRUMSRENOVERING

DAGS ATT RENOVERA BADRUMMET?

vi har gedigen kunskap i allt som har att göra med badrumsrenoveringar i och omkring stockholm.

BADRUMSRENOVERING

Badrumsrenovering

Behöver du professionell hjälp med bardumsrenovering? Bygg&Markservice i Sverige AB har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar för privatpersoner över hela Stockholmsområdet. Vi tar hand om hela arbetet, redskap, specialutrustning och material som behövs. Dessutom hjälper vi gärna våra kunder med förslag på material och utförande.

Det viktigaste för oss är att du blir nöjd med oss och vårt jobb. Därför lägger vi fokus på dig som kund, hjälper dig att hitta bästa möjliga lösningar och anpassar oss gärna efter dina specifika önskemål. I vårt dagliga arbete använder vi en nära-till-kund approach. Anlitar du oss kan du vara säker på att få just dina individuella behov tillgodosedda hos oss.

MARK & BYGG

Experter på att renovera badrum

Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt. Vi samarbetar med VVS och EL företagen som är behöriga enligt svensk standard. Vi är behöriga för våtrum enligt Byggkeramikrådets bestämmelser och vi alltid följer gällande branschregler vid tätskiktsarbete under kakel och klinker.

Vi på Bygg & Markservice i Sverige AB utför badrumsrenovering på ett noggrant och effektivt sätt. Låt oss göra jobbet och få utmärkta resultat till fantastiskt låga priser! Glöm inte att alla privatkunder har rätt till att dra av 50% på arbetskostnaden för våra tjänster med hjälp av ROT-avdraget.

Välkommen att kontakta oss redan idag om du söker ett pålitligt byggföretag i Storstockholm!

Våra tjänster

OLIKA TYPER AV PROJEKT 

VI ANVÄNDER INTE UNDERENTREPRENÖRER UTAN UTFÖR ALLA ARBETEN I EGEN REGI, MED VÅRA EGNA ANSTÄLLDA. DETTA SÄKERSTÄLLER INTE BARA TRYGGHET PÅ ARBETSPLATSEN MEN FRAMFÖR ALLT ETT ÖKAT ANSVARSTAGANDE OCH FÖLJAKTLIGEN EN HÖGRE KVALITÉ.

DET MESTA VI BYGGER ÄR SPECIALANPASSAT SÅ MED ANDRA ORD ÄR INGET FÖR SVÅRT, VI HAR ERFARENHETEN ATT KUNNA OMVANDLA VARJE IDÉ TILL VERKLIGHET. VI KAN BYGG HELT ENKELT.

TROTS ALLT DETTA ÄR VI KOSTNADSEFFEKTIVA SÅ KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR EN OFFERT ELLER PRISFÖRSLAG.