Bergsprängning

Inget jobb är det andra likt när det kommer till bergsprängning men du kan alltid lita på vår professionalism. För dig är det skönt att veta att vi håller det vi lovar och tar ansvar för att minimera störningar för omgivningen.

Bergsprängning

Bergsprängning Stockholm

Försiktig sprängning är vanligtvis en mer effektiv metod för att ta bort berg jämfört med bergspräckning. Nackdelen med försiktig sprängning är dock att det uppstår markvibrationer som i vissa fall kan skapa oro i närområdet. Risken för stenkast finns likaså vid alla typer av sprängarbete, även om den är liten.

Vid sprängarbete så är det även rekomenderat att man utför vibrationsmätning och besiktning av omgivande fastigheter. Ovanstående faktorer elimineras helt om man istället väljer att spräcka berget.

Bergsprängare med goda referenser

Vi har arbetat i Stockholm med bergsprängning under många år. Under dessa år har vi samlat på oss många goda referenser. 

Bara fråga oss för att veta mer om vad våra tidigare kunder har sagt. Vi utför uppdrag över hela Stockholm för både företag och privatpersoner. Vi har rätt verktyg för att utföra både större projekt för byggföretag och mindre uppdrag för en privatperson i deras trädgård. Tveka inte att ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig. Att hålla en öppen kommunikation är viktigt för oss och vi finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och funderingar som våra kunder kan ha. Vi anpassar alltid våra tjänster efter den miljö som bergsprängningen kommer att utföras i.

Du som kund på Stockholm kommer alltid först för oss. Vi tror på att bygga trygga relationer så att du som kund känner att du vill återvända till oss med framtida projekt.

Våra tjänster

OLIKA TYPER AV PROJEKT 

till oss kommer kunder med olika typer av projekt. det kan exempelvis vara ombyggnads- och reparationsarbeten. vi är vana vid att hitta helhetslösningar
för våra kunder, som vi vill skall vara helt nöjda med det som vi hjälper dem med. det innebär att vi alltid hjälper kunden till dess att han eller hon är helt nöjd.

välkommen!