DRÄNERING

VI HITTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIG

Vi hjälper till med dränering i Stockholm, kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Dränering

Dränering

Bygg & Markservice i Sverige AB är ett företag med många års erfarenhet inom dräneringsbranschen. Vi erbjuder noggrann och ordentlig dränering i hela Storstockholm till förmånliga priser.

Husdränering är oerhört viktigt för att avhjälpa fuktproblem i källaren och förhindra skador på väggarna och husgrunden. Dränering runt huset innebär att man gräver diken för att dränera bort önskat grundvatten, samt innefattar fuktskydd av källarväggar och värmeisolering. Dränering ger lägre fuktnivå och bättre inneklimat men även lägre uppvärmningskostnader.

MARK & BYGG

Dags för dränering i Stockholm?

Dränering är vanligen ett stort projekt som kräver planering och kunskap. När vi utför ett dräneringsjobb är vi alltid noga med att följa arbetsinstruktionen för dräneringen. Våra skickliga medarbetare använder varierande dräneringsmetoder beroende på olika typer av husgrunder och markförhållanden. Vi arbetar flexibelt och anpassar oss gärna efter just din situation.

Vi på Bygg & Markservice i Sverige AB är certifierade enligt ISOCERT-2 och kan vara behjälpliga med all sorts dräneringsarbete. Vi lämnar alltid kvalitet dokument som kan ge 10 års garanti på utfört arbete. Som kund hos oss ska du känna dig trygg och säker!

Alla privatkunder kan också utnyttja ROT-avdraget för att betala bara halva arbetskostnaden för våra tjänster.

Våra tjänster

OLIKA TYPER AV PROJEKT 

Söker du en seriös firma för att hjälpa dig med dränering? Samarbetar du med oss får du unika lösningar, utmärkta resultat samt konkurrenskraftiga priser! Dessutom har alla privatpersoner en bra möjlighet att halvera arbetskostnaden för våra tjänster genom att utnyttja ROT-avdraget.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och för mer information beträffande våra tjänster!