MARK OCH ANLÄGGNING

Vi lägger grunden för en början på något nytt

Vi bistår med vår expertis vid samtliga projekt inom markanläggning i Stockholm.

Mark Anläggning

MARK

& ANLÄGGNING

Bygg&Markservice i Sverige AB utför allt inom mark och anläggning åt både företag och privatpersoner över hela Stockholmsområdet. Oavsett om ditt projekt är litet eller stort, ger vi gärna professionella råd och kvalificerad hjälp. Vi erbjuder dig även totallösningar anpassade efter just ditt projekt.

Anlitar du oss kan du känna dig trygg och säker när det gäller mark- och anläggnings-entreprenader. Hos oss hittar du välutbildade stensättare och skickliga markarbetare med lång erfarenhet i branschen. Vi arbetar noggrant och tidseffektivt och använder nya och effektiva metoder för att leverera tjänster av maximal kvalitet.

Vi erbjuder en helhetslösning där vi hjälper dig att beräkna hur stor yta som skall stensättas, införskaffar och transporterar material, utför underarbetet och fortsätter sedan med sten- och plattläggning, och avslutar med att forsla bort allt restmaterial.

MARK & BYGG

Vad vi erbjuder inom markanläggning

Naturligtvis tar vi hand om hela arbetet och material. Vi har alla maskiner, redskap och specialutrustning som behövs för att utföra jobbet på bästa sätt. Dessutom har vi alltid en nära kontakt med dig som kund. Tillsammans med dig planerar vi ordentligt vad som ska göras. Vi arbetar väldigt flexibelt och anpassar oss gärna efter dina individuella behov.

Vi riktar in oss på både små och stora kunder, såväl företag som privatpersoner. Vi erbjuder våra kunder högklassiga tjänster och personlig approach. Samarbetar du med oss får du fantastiska slutresultat till rimliga priser! Alla privatkunder kan också utnyttja ROT-avdraget för att betala bara halva arbetskostnaden för våra tjänster.

Våra tjänster

OLIKA TYPER AV PROJEKT 

Lämna ansvaret till oss om du söker en ansvarig samarbetspartner för att hjälpa med mark- och anläggningsarbete! Kontakta oss gärna redan idag för mer information om våra tjänster!